Messiah de Musical


Bent u op zoek naar een andere manier om het evangelie te delen met uw gemeenteleden en/of plaatsgenoten? Of vindt u het belangrijk om ook op andere momenten uw kerk open te stellen voor mensen die meer willen weten over het geloof? Dan is de uitvoering van de musical Messiah misschien iets voor uw gemeente. Gospelkoor "El Shaddai" tourt door Nederland met "Messiah de Musical". Een schitterend verhaal in muziek en beeld over het leven van Jezus op onze aarde. Bekijk de trailer om een indruk te krijgen van deze musical. 

 

 

"Messiah the Musical" is ambitieus project van dirigent Tore Aas en zijn Oslo Gospel Choir. Deze musical vertelt het leven van Jezus in twaalf delen; van Zijn geboorte tot aan Zijn hemelvaart. Gospelkoor El Shaddai  vertolkt deze prachtig musical in Nederland. Door het zingen van 21 Engelstalige nummers en een live gesproken Nederlandse verhaallijn wordt de luisteraar meegenomen in Zijn levensverhaal.

 

Ook in uw kerk?
Wij voeren deze musical op verschillende plaatsen in Nederland uit en zijn nog op zoek naar kerken die interesse hebben om samen met ons en Kerk in Actie een concertavond te organiseren.  Heeft u interesse in een mooi gospelconcert met de muziek van Tore W. Aas (Oslo Gospel Choir), neem dan contact met ons op via info@gospelkoor-elshaddai.nl