Word nu lid!

Ben jij tussen de 14 en 55 jaar oud, heb jij een goed gevoel voor muziek en beheers je de Engelse taal (redelijk tot goed) dan ben je van harte welkom als nieuw lid bij El Shaddai.

 

Na een paar proef avonden wordt er door de dirigent een stemtest afgenomen waaruit zal blijken tot welke stemsoort je behoort (sopraan, alt, bas of tenor.)


De repetities vinden plaats iedere maandagavond (met uitzondering van de zomervakantie) van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Brugkerk Protestantse Gemeente Lopik, Lopikerweg oost 57 te Lopik.

      

De contributie voor leden is 20,- euro per maand.

 

Word donateur!

Voor iedereen die gospelkoor ‘El Shaddai’ een warm hart toedraagt bestaat de mogelijkheid om het koor ook financieel te steunen door donateur te worden. Voor slechts € 25,- per jaar bent u al donateur!

 

 

Wat zijn de voordelen?

De donateurs krijgen dan de ‘Elsjebabbel’ toegestuurd waarin allerlei leuke verhalen van koorleden staan en/of berichten van donateurs, luisteraars enz. Ook blijven ze hierdoor op de hoogte van de optredens die gepland staan. Bij speciale gelegenheden krijgen de donateurs extra privileges zoals bijvoorbeeld een gereserveerde zitplaats bij optredens, interessante kortingen op de toegangskaart of een uitnodiging voor de open repetitie.